TEKİRDAĞ / ERGENE - Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu

Fatih ÜNAL - Okul Müdürü

1963 yılında Diyarbakır´ın Ergani ilçesinde doğdu.Meslek hayatına Bingöl´ün Genç  ilçesi Yazkonağı köyünde başladı.Daha sonra Diyarbakır Ergani ilçesinde göreve devam etti. 2004 yılında Çorlu ilçesi Velimeşe Mahallesinde Atatürk İlkokulunda sınıf öğretmenliği olarak görev yaptı.2005 yılında Seymen İlkokulunda müdür yardımcısı olarak göreve başladı.Aynı okulda müdür vekilliği görevinde bulundu.2007-2010 yıllarında İstiklal İlkokulunda müdürlük görevinde bulundu.2010-2014 yılları arasında Mükerrem Ali Kayan Ilkokulunda müdürlük görevinde bulundu.

2017 yılında Ergene İstiklal İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptı.2018  yılıı Ağustos ayında  Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulunda  göreve  başlayarak,halen  okulumuzda  görev yapmaktadır.

Evli ve  2 çocuk  babasıdır.