TEKİRDAĞ / ERGENE - Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu

May

"Engelliler Haftası" için hazılanan etkinlik sergisinde, öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış oldukları birbirinden güzel çalışmalar sergilendi.

May

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz "Anneler Günü" için değerli velilerimize hazırladıkları etkinlikleri sundular.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası için velilerimizin katılımıyla bahar pikniği düzenledik. Öğrencilerimiz, aileleri ve öğretmenleriyle keyifli vakit geçirdiler. Unutulmamalıdır ki; Sevgi,saygı ve hoşgörü ile aşılamayacak engel yoktur.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkuyla kutlandı. Çocuklarla çeşitli etkinlikler yapılarak günün anlam ve önemi vurgulandı.

Nis

5 yaş grubumuz el işi kağıtlarıyla mozaik sanat çalışması yapıyor.

Nis

4 yaş grubumuz "2 Nisan Otizm Farkındalık Günü"nü kutladı.

Mrt

5 yaş grubumuz rulo,çatal ve parmak baskısıyla resim çalışmaları yaparak ince motor becerilerini geliştiriyorlar.

Mrt

5 yaş grubumuz pullarla santsal çalışmalar yaptılar. etkinlikle birlikte ince kas becerilerinizi geliştirdiler.

Mrt

Dolu-boş kavramının ardından az-çok kavram öğretimini gerçekleştiren 4 yaş gurbumuz etkinliklerle pekiştirme yapıyor.

Mrt

Sayıları tekrar edip tombala oyunumuzla öğrendiğimiz sayıları pekiştirdik.

Mrt

4 yaş grubumuz önce hikaye okuyup sonra da hikayedeki karakterleri sanatsal çalışmalarla desteklediler.

Mrt

4 yaş grubumuz boş-dolu kavramlarını öğreniyor.

Mrt

5 yaş grubumuz 18 Mart Çannakkale Zaferini etkiniklerle çoşkulu bir şekilde kutluyor.

Mrt

5 yaş grubu öğrencilerimiz üç boyutlu çalışmalar yaparak ince kas geişimlerini sağlıyorlar.

Mrt

4 yaş grubumuzu öğrencilerimiz hem renkleri öğreniyor hem de koordinasyon gerektiren oyunlarla eşleştirme yapıyorlar.